O nama

Uvodna riječ

Portal MojOdmor.me je portal namijenjen svim potencijalnim gostima Crne Gore. Osnovan je 2017 godine sa sjedištem u Kotoru. Iako smo relativno novi portal, na internet tržištu smo već uspjeli da se izborimo za povjerenje velikog broja korisnika širom Balkana. Tako da iz dana u dana, naša popularnost raste, što se ogleda u velikom broju posjeta i rezervacija smještaja ostvarenih pomoću našeg portala. Konstantno se trudimo i radimo na usavršavanju samog portala i ponude, kako bi svi naši korisnici bili u potpunosti zadovoljni saradnjom sa nama.

Naša misija i vizija

Glavni cilj naše kompanije je zadovoljan gost – prije, za vrijeme i nakon korištenja naših usluga bez obzira na složenost njegovog upita. Predanim radom omogućavamo našim klijentima da pronađu idealan smještaj za njihov odmor u Crnoj Gori. Takođe, želimo i da vlasnicima smještaja pomognemo da svaka naredna sezona bude uspješnija od prethodne.

Naše vrijednosti

Profesionalan i transparentan odnos prema vlasnicima smještaja, bez ikakvih skrivenih troškova, provizije… Kontastan rad na unapređivanju portala, same prezentacije smještaja, kako bismo na taj način obezbjedili što veći broj rezervacija. Izuzetno povoljni paketi oglašavanja smještaja, uz garanciju na isplativost investicije.

Izjave klijenata

Utisci naših korisnika
keyboard_arrow_up